Carl Råd - Rörmokare Admin
CARL RÅD
EKONOMI OCH ADMIN
Ken Lindekrantz - Rörmokare
KEN LINDEKRANTZ
KUNDANSVARIG
Nagi Akila VVS-montör
NAGI AKILA
KUNDANSVARIG
Adam Ydebrink - VVS
ADAM YDEBRINK
KUNDANSVARIG
VIktor Nilsson - Rörmokare
VIKTOR NILSSON
KUNDANSVARIG
Anders Palm Projektledare
ANDERS PALM
PROJEKTLEDARE

Rörmokare Tyresö - BobPartner en engagerad VVS-Firma/Montör.

Vi arbetar med kvalificerade installatörer på Tyresö vår passion ligger i att jobba med kunder som behöver hjälp inom rörarbeten. För dem som bor eller arbetar på Tyresö och har problem med en varmvattenberedare, värmepump, handfat, avlopp eller andra anläggningar relaterade till VVS, bör vi vara ett uppenbart företag att vända sig till. Våra rörmokare hjälper alltid till tillsammans med ett proffsigt bemötande samt leende på läpparna.

Ibland pressas vi rörmokare/VVS-Firmor/Montörer av tiden när det gäller att vidta nödvändiga åtgärder. Därför är det viktigt att du som bor på Tyresö, vet om att vi snabbt kan ta oss till dig för att låta din VVS-Firma/Montör starta arbetet i god tid.

Förutom rörmokeri hjälper vi också till med värmepumpar samt installationer av nya vitvaror. Fråga en specialiserad rörmokare om hjälp nästa gång du installerar en tvättmaskin eller diskmaskin ute på Tyresö. Vi har även lång erfarenhet inom renovering av badrum i alla dess former. Vi jobbar tills du som kund blir nöjd med projektet ifråga, vår ambition är att alltid överträffa dina förväntningar rörande uppdraget vi åtagit.

Vi är ett auktoriserat VVS-företag via säkervatten

Vi är rörmokarna som engagerar oss i alla sorters rörarbeten litet som stort

Ett stopp i avloppet kan bero på flera olika orsaker, och om det inte är uppenbart bör du begära en undersökning av en rörmokare innan du tar saken i egna händer. Det bästa sättet att undvika stopp är att vara försiktig med vad du spolar ner i avloppet. Även om rören är gjorda för att ta hand om till exempel toalettpapper, är det många som kastar ner allt från bindor, bomullstussar och tandtråd till cigarettfimpar och skräp i avloppet. Denna information kommer från Stockholms Vatten, men gäller förmodligen inte bara i Stockholm/Tyresö utan även hela landet. Om du misstänker ett stopp rekommenderar vi dig att kontakta oss så får våra VVS-montörer ta en titt på detta. Isåfall kommer vi ut till dig och diagnosticerar problemet innan situationen eventuellt blir sämre.

En något mindre vanlig anledning till stopp är rötter i rören. Ifall du bor i en äldre villa ute på Tyresö kan rötter i rören vara orsaken. Detta beror på att ledningarna på den tiden lades i betong, betongen blir porös genom åren och då kan rötterna tränga sig in i rören och orsaka ett stopp. Det kan lösas tillfälligt, genom att en rörmokare tar bort rötterna. Men om du vill bli av med problemet lånsiktigt bör en VVS-Firma/Montör byta ut betongrören mot plast. Kontakta oss så kan vi föra en dialog.

BobPartner åtar sig uppdrag utöver på Tyresö även i hela Storstockholm

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Vi nöjer inte oss tills vi överträffat dina förväntningar i egenskap som kund