Vi är ett auktoriserat VVS-företag via säker vatten

Rörmokare i Huddinge - Bygg & BadrumsPartner

Vi jobbar med kapabla VVS-montörer/firmor i Huddinge. För dig som bor eller jobbar i Huddinge och stöter på ett problem med en varmvattenberedare, badrumsrenovering, handfat, avlopp eller något annat VVS-relaterat, bör vi vara det självklara företaget att vända sig till. Du får alltid professionell hjälp av våra rörmokare.

Ibland står vi rörmokare inför en kamp mot klockan när det kommer till att börja vidta de åtgärder som krävs. Därför är det viktigt att du som bor i Huddinge känner till att vi snabbt kan rycka ut till dig för att påbörja VVS-arbetet i god tid.

Vi utför även rörmokeri tjänster utanför Huddinge

Förutom reparationer finns vi också behjälpliga för VVS-installationer av nya vitvaror samt badrumsrenoveringar. Begär en rörmokares specialisthjälp nästa gång du ska installera en disk- eller tvättmaskin i Huddinge. Även när det kommer till större installationer av t.ex. badrumsrenoveringar är våra hantverkare utöver VVS-montörerna ytterst kunniga. Vi verkar inom flera hantverkskategorier och har gott om erfarenhet inom flera områden såsom köksrenoveringar lägenhetsrenoveringar med mera. Stopp i avloppet kan bero på ett flertal olika anledningar, och om det inte är uppenbart bör du be en rörmokare titta på det innan du agerar.

Men det bästa sättet att undvika stopp är att vara försiktig med vad man spolar ner i avloppet. Även om rören är gjorda för att ta hand om t.ex. toapapper finns det många som slänger ner allt från bindor och topsar till cigarettfimpar och skräp i avloppet. Detta påstående kommer från Stockholm Vatten men det gäller antagligen inte bara i Stockholm och Huddinge, utan troligtvis hela landet. Då vårt jobb som VVS-Firma/Montör rimmar en del på vårt sätt att arbete med värmepumpar. Kontakta oss vi är firman som med stor seriositet åtar oss uppdrag inom rörarbeten samt genomför dem med hjärta.

 

Vi på BobPartner har en gedigen erfarenhet inom rörarbeten 

Misstänker du stopp ska du kontakta oss så att en riktig rörmokare kan diagnostisera problemet, innan situationen förvärras. En något mindre vanlig anledning till stopp är rötter i ledningarna. Men det kan vara orsaken till ditt stopp om du bor i en äldre villa. Det har att göra med att man förut lade ledningarna ut från huset i betong. Betongen blir porös med åren och då kan rötter tränga in i rören och orsaka stopp. Det går att lösa tillfälligt genom att låta en rörmokare skära bort rötterna och ersätta en del av röret. Men vill man få bukt på det långsiktiga problemet bör VVS-montören/firman byta ut ledningarna från betong- till plaströr. Kontakta oss vi hanterar allt som har med rörarbeten att göra. För mer information Rörmokare Tyresö

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

"Vi på BobPartner jobbar passionerat med vårt hantverk tills kundens förväntingar rörande projektet går i hamn"