rörmokare nacka

Rörmokare eller Värmepumpar i Nacka - IPCAB SVERIGE AB, VVS-Montören/Firman som jobbar med engagemang.

Vi är VVS-montörer/firman i Nacka med den kunskap som krävs för ditt behov. För våra hängivna rörmokare som dessutom är verksamma inom värmepumpar är inget jobb för stort eller för litet. I 30 år har våra montörer jobbat med VVS, och garanterar alltid ett väl utfört, noggrant och tidseffektivt arbete. I vår meritförteckning finns bland annat jobb med VVS-installationen av Scandic Downtown Camper vid Brunkebergstorg. Vi var också varit inblandade som rörmokare, VVS-montör, industrirörmontörer och Svetsare vid bygget av Värtaverket och Sollentuna Sjukhus. IPCAB har även svetslicenser vilket kommer till användning i installationer av bl.a. värmepumpar eller undercentraler. När vi har varit delaktiga i renoveringar av sjukhus har vi också fått användning av våra svetslicenser, då sådan rörläggning även omfattar medicinska gaser och svetsning av rostfria rör. Förutom dessa stora projekt har vi mycket erfarenhet som rörmokare i vanliga hushåll och kontor i t.ex. Nacka. Vi har även många års erfarenhet inom hantverket värmepumpar samt rörarbeten. 

Rörmokare Stockholm logo

För oss är dialogen mellan rörmokaren/rörarbetaren och dig som kund viktig.

Vi vill att den ska vara öppen, rak och tydlig. Rörarbeten består utav många komponenter, och det kan lätt bli fel om man försöker ta saken i egna händer. Därför är det bra för dig som bor i Nacka att veta att du alltid kan kontakta oss för att låta en rörmokare titta på din situation. Vid fall av läckor eller stopp i avloppet finns våra rörmokare redo oavsett var i Nacka du befinner dig. Ett problem kan snabbt förvärras och bli mer svårhanterligt än vad det hade blivit om du vid ett tidigare skede kontaktat en VVS-Montör/Firma. En rörarbetare ska man välja med omsorg så därför är vår rekommendation att du tar dig din tid och kollar runt bland lite olika kollegor runt om i Stockholm för att bilda dig en uppfattning om VVS-firman/montören du funderar att anlita.

Vitvaruinstallationer kan verka enkla men kan snabbt bli en mardröm utan hjälp av en rörmokare. Det är möjligt att en ny diskmaskin inte är lämplig för rören i ditt hem i Nacka. Om du till exempel vill installera en ny tvättmaskin i ditt badrum bör du kontakta en kvalificerad VVS-installatör/Montör, eftersom tvättmaskiner med felaktigt installerad elektronik kan innebära en omedelbar livsfara. Om vattenledningarna är dåligt installerade finns det risk för översvämning och fuktskador. Det här är problem som du enkelt kan undvika genom att ta hjälp utav en av våra rörmokare i Nacka. Kontakta oss så hjälper vi dig allt från rörarbeten till värmepumpar.

 

Vi är VVS-montörer i Nacka med den kunskap som krävs för ditt behov. För våra hängivna rörmokare är inget jobb för stort eller för litet. I 30 år har våra montörer jobbat med VVS, och garanterar alltid ett väl utfört, noggrant och tidseffektivt arbete. I vår meritförteckning finns bland annat jobb med VVS-installationen av Scandic Downtown Camper vid Brunkebergstorg. Vi var också varit inblandade som rörmokare, VVS-montör, industrirörmontörer och Svetsare vid bygget av Värtaverket och Sollentuna Sjukhus. IPCAB har även svetslicenser vilket kommer till användning i installationer av bl.a. värmepumpar eller undercentraler. När vi har varit delaktiga i renoveringar av sjukhus har vi också fått användning av våra svetslicenser, då sådan rörläggning även omfattar medicinska gaser och svetsning av rostfria rör. Förutom dessa stora projekt har vi mycket erfarenhet som rörmokare i vanliga hushåll och kontor i t.ex. Nacka.

 

Vi är den Nacka stationerade rörmokaren/VVS-Firman/Montören du söker

För oss är dialogen mellan rörmokaren och dig som kund i Nacka viktig. Vi vill att den ska vara öppen, rak och tydlig. VVS består utav många komponenter, och det kan lätt bli fel om man försöker ta saken i egna händer. Därför är det bra för dig som bor i Nacka att veta att du alltid kan kontakta oss för att låta en rörmokare titta på din situation.

Vid fall av läckor eller stopp i avloppet finns våra rörmokare redo oavsett var i Nacka du befinner dig. Ett problem kan snabbt förvärras och bli mer svårhanterligt än vad det hade blivit om du kontaktat en VVS-montör direkt.

Vitvaruinstallationer kan verka enkla men kan snabbt bli en mardröm utan hjälp av en rörmokare. Det är möjligt att en ny diskmaskin inte är lämplig för rören i ditt hem i Nacka. Om du till exempel vill installera en ny tvättmaskin i ditt badrum bör du kontakta en kvalificerad VVS-installatör, eftersom tvättmaskiner med felaktigt installerad elektronik kan innebära en omedelbar livsfara. Om vattenledningarna är dåligt installerade finns det risk för översvämning och fuktskador. Det här är problem som du enkelt kan undvika genom att ta hjälp utav en av våra rörmokare i Nacka. Att utföra rörarbeten är någon som sitter i vår ryggmärg. Vi har på senare år även börjar åta oss uppdrag som rör värmepumpar.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
rörmokare nacka
Rörmokare Stockholm – IPCAB SVERIGE Aktiebolag

Vår VVS-Firma/Montör hjälper dig med uppdrag inom hantverket rörarbeten i Stockholm.

Rörmokare runt om i Stockholm såsom Huddinge, Nacka Tyresö

Söker du efter en bra rörmokare i Stockholm med omnejd så har du kommit rätt.

Kontakta din hantverkare inom värmepumpar

IPCAB SVERIGE Aktiebolag
Org.nummer: 559055-0280
Tfn0739-89 65 08