Carl Råd - Rörmokare Admin
CARL RÅD
EKONOMI OCH ADMIN
Ken Lindekrantz - Rörmokare
KEN LINDEKRANTZ
KUNDANSVARIG
Nagi Akila VVS-montör
NAGI AKILA
KUNDANSVARIG
Adam Ydebrink - VVS
ADAM YDEBRINK
KUNDANSVARIG
VIktor Nilsson - Rörmokare
VIKTOR NILSSON
KUNDANSVARIG
Anders Palm Projektledare
ANDERS PALM
PROJEKTLEDARE

Rörmokare i Nacka - Badrumspartner sticker stolt ut bland alla rörfirmor

Vi är VVS-montörer/firman i Nacka med den kunskap som krävs för ditt behov. För våra hängivna rörmokare/montörer är inget jobb för stort eller för litet. Våra montörer har i flera år jobbat med VVS och vi garanterar alltid ett väl utfört, noggrant och tidseffektivt arbete.  Vi har lång erfarenhet som rörmokare i vanliga hushåll och kontor i Nacka med omnejd. Vi har även många års erfarenhet inom hantverket badrumsrenovering samt övriga renoveringar såsom köksrenoveringar. Det finns en uppsjö av rörfirmor ute i Nacka samt övriga Stockholm, vi brukar rekommendera våra nya kunder att titta runt bland våra konkurrenter så när det kommer till det vi just ska säga nu får en större tyngd. Vi är VVS-fiman som med stolthet samt rent mjöl i påsen kan stå för att vi är en aktör på marknaden som ingen kvalitetsmässigt kan mäta sig med.


Dialogen mellen dig och rörmokaren/rörfirman ska vara tydlig
Vi vill att den ska vara öppen, rak och tydlig. Rörarbeten består utav många komponenter, och det kan lätt bli fel om man försöker ta saken i egna händer. Därför är det bra för dig som bor i Nacka att veta att du alltid kan kontakta oss för att låta en rörmokare titta på din situation. Vid fall av läckor eller stopp i avloppet finns våra rörmokare redo oavsett var i Nacka du befinner dig. Ett problem kan snabbt förvärras och bli mer svårhanterligt än vad det hade blivit om du vid ett tidigare skede kontaktat en VVS-Montör/Firma. En rörarbetare ska man välja med omsorg så därför är vår rekommendation att du tar dig din tid och kollar runt bland lite olika kollegor runt om i Stockholm för att bilda dig en uppfattning om VVS-firman du funderar att anlita.

Bygg & Badrumspartner en engagerad VVS-firma i Nacka med lojala VVS-montörer

Alla jobb är viktiga och vi som en auktoriserad VVS-firma ser inte skillnad på VVS-arbeten utan en seriösa VVS-firmor vet vikten av hur viktigt det är för dig att komma i bukt med ditt problem  oavsett hur stort eller smått arbeten de än är. Vi tänkte dela med oss med lite information till dig då vi i egenskap som VVS-montörer dagligen stöter på olika saker får ta del av informationen som rör VVS-branschen med mera. Efterfrågan när det kommer till rörfirmor/rörmokare har ökat dramatiskt dom senaste åren.


Detta gäller hela Storstockholm men framför allt rör det sig om orter såsom, Täby, Tyresö, Lidingö, Danderyd samt Nacka. Detta är bara ett urval av dom områden där både antalet VVS-firmor ökat samt efterfrågan av hantverket ifråga. En annan sak som vuxit till sig på senaste är antalet rörmokare som börjat erbjuda jour, en jourverksamhet innebär att en VVS-montör så snabbt som möjligt ska ta sig till platsen där dennes hantverk efterfrågas oavsett vilken tid på dygnet detta må gälla.

Vi är en auktoriserad VVS-montör via säkervatten